Colago´s Cockerpoo, Labradoodle & Goldendoodle

Hur går det till att köpa valp från oss.


Efter att ni fyllt i intresseanmälan, så kommer vi att välja ut familjer med stor omsorg till varje kull. Vi förbehåller oss rätten att neka köp om vi anser att det inte skulle kunna bli en bra matchning. Vi kommer att kontakta er när vi har valpar på gång. Vi hör av oss till er när tiken börjat löpa och uppdaterar er när tiken är dräktig. När valparna fötts så kontaktar vi er åter och man får boka valp. För er som bokat valp öppnar vi då en facebook grupp till kullen som ni får tillgång till, under dom första åtta veckorna i valpen liv, Här lägger vi ut bilder och filmer samt information. vi håller även denna grupp öppen efter valparna flyttat hem till er så vi kan få äran att följa valparna hos er samt att man kan följa dom andra syskonen. Detta har varit mycket uppskattat av våra familjer. För oss är det viktigt att få följa er och valpen i dennas nya hem. Vi vill vara delaktiga och kommer alltid finnas här för er om ni har frågor och funderingar. Det ska vara tryggt och spännande för familjen att köpa valp. Vi kommer att hjälpa er med detta.

cockerpoo labradoodle goldendoodle valp uppfödare colagos
cockerpoo labradoodle goldendoodle valp uppfödare colagos

När valpen är någon vecka tingar man sin valp med handpenning. Vi väljer ut valp till er så det är viktigt att ni skriver mycket om er själv och er familj i intresse anmälan och att vi har telefon kontakt, så det blir en så bra matchning som möjligt. Givetvis kommer ni att vara delaktiga i beslutet, detta sker de sista veckorna så man ser valpens personligheter. Det är viktigt att rätt valp kommer till rätt familj.

För att ni ska kunna förbereda er så mycket som möjligt för valpens hemkomst så kommer vi maila information om mat, skötsel, utrustning osv.

 

Så klart känns det jätte viktigt för oss att få träffa er också, ni ska ju bli valpens nya familj. Vi tar enbart emot besök av familjer som har tingat valp, Och ett besök per familj när valpen är minst 5 veckor.

När valpen är 8 veckor är den:


Avmaskad 3-4 gånger

Veterinärbesiktigad

Vaccinerad

Chipmärkt

Har en dolda fel försäkring

 

När ni hämtar er valp så får den med sig en bag med:

 

Snuttefilt som luktar mamma och syskon

Mat till dom första dagarna

Tuggben

Leksak

Inforamtions blanketter

Besiktningsintyg

Vaccinationsintyg

Chipremsor

Blankett till jordbruksverket för ägar registrering.

Köpeavtal

cockerpoo labradoodle goldendoodle valp uppfödare colagos

Vi säljer våra valpar som sällskapshundar och som blivande nya familjemedlemmar. Vi säljer inte till avel. Är du uppfödare skriv detta i intresseanmälan.

 

Ibland kan det hända att man inte kan ha kvar sin älskade valp av någon anledning, vi vill gärna ha denna information, och vi hjälper gärna till att hitta ny familj till er, vi vill gärna ha kontakt med valpens nya familj.